Project Description

Valovite polikarbonatne plošče

Lahke valovite polikarbonatne plošče SUNTUF BH odlikuje velika udarna trdnost in dobra strukturna trpežnost. Zaradi dobre prepustnosti svetlobe so plošče SUNTUF BH popolne za različne strešne kritine, ki se uporabljajo se za vrtne nadstreške in pokrite terase. So odporne proti UV žarkom in ostalim vremenskim vplivom, zaustavijo pa tudi praktično vse vrste sevanja. Polikarbonatna kritina SUNTUF BH je na voljo v prozorni, bronza in sivi barvi, v debelini 2,8 mm in dimenziji 1045×2000 mm. Ena izmed prednosti polikarbonatnih plošč SUNTUF BH je tudi majhna teža, zaradi česar je delo z njimi nezahtevno.

Glavne prednosti polikarbonatnih plošč SUNTUF BH:

  • ODLIČEN IZGLED
  • majhna teža in velika udarna trdnost,
  • dobra prepustnost svetlobe,
  • odlična strukturna trpežnost,
  • odpornost proti UV-žarkom in vremenskim vplivom,
  • zaustavijo praktično vse vrste sevanja,
  • enostavno rokovanje in namestitev,
  • velika ognjevarnost.

Valovita enoslojna polikarbonatna plošča  SUNTUF BH   je kompaktna 2,8 mm debela plošča s prizmatično reliefno površino na spodnji strani.
Dvostranski nanos proti UV žarkom nudi dolgotrajno zaščito proti rumenenju in izgubi svetlobne prepustnosti. Plošče so praktično nerazbojne, ne prebije jih nobena toča. Montaža je enostavna, saj ne potrebujete nobenih profilov, niti distančnikov pod vijaki. Ploščo pritrdite z vijaki s tesnili na vrhu vala.

Prodajna širina: 1045 mm (pokrivna 990 – 1000 mm).

Prodajna dolžina: po pol metra, odrežemo na točno dolžino.

Formati plošč na redni zalogi: 1045 x 6000  (nakup celih plošč ni potreben).

  • Katalog polikarbonatnih plošč VEK Čatež d.o.o.

Galerija valovitih polikarbonatnih plošč in nadstreškov

Uporabne valovite polikarbonatne plošče

Če bi radi, da je vaša nova streha nekaj posebnega, pa naj gre za pokritje nadstreška, balkona, terase ali česa četrtega, se lahko odločite za valovite polikarbonatne plošče. Z njimi namreč z lahkoto dosežemo videz strešne kritine in so v primerjavi z drugimi kritinami izredno poceni. Njihova velika prednost pa je tudi ta, da omogočajo preprosto montažo.

Pri nas lahko dobite valovite polikarbonatne plošče SUNTUF BH v prozorni, bronza in sivi barvi, ki so debele 2,8 mm. Takšne plošče se ponašajo z nizko težo, zaradi česar omogočajo preprosto namestitev, ta pa je še toliko bolj preprosta zato, ker zanjo ne potrebujete profilov ali drugih spojnih elementov, temveč zgolj primerne vijake s tesnilom. Tudi te vam v našem podjetju z veseljem priskrbimo, tako da ste lahko prepričani, da boste pri nas dobili vse potrebno za novo streho. Valovite polikarbonatne plošče vam odrežemo na točno dolžino, tako da dodatnega dela z njimi skorajda ne boste imeli.

Na zgornji strani so plošče gladke, na spodnji strani pa reliefne. Takšne valovite polikarbonatne plošče so kompaktne in veljajo za eno najkvalitetnejših prosojnih kritin za različne namene. Odlikujejo jih tudi dvostranski nanos proti ultravijoličnim žarkom, zaradi česa ne rumenijo in ohranjajo svetlobno prepustnost, odporne pa so tudi na točo in druge vremenske vplive.

Če vas takšne plošče zanimajo, vas vabimo, da si preberete še nekaj najpogostejših vprašanj v zvezi z njimi. Seveda pa nismo pozabili niti na odgovore, ki si jih lahko preberete spodaj.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako težke so valovite polikarbonatne plošče?

Kvadratni meter valovitih plošč, ki jih dobite pri nas, tehta 3,6 kilograma, kar pomeni, da so plošče izredno lahke in kot take preproste oziroma zelo nezahtevne za rokovanje, transport ter namestitev.

Ali te plošče prepuščajo svetlobo?

Koliko svetlobe bodo takšne plošče prepuščale, je odvisno od njihove barve. Pri nas lahko izbirate med prozornimi, bronza in sivimi ploščami – prve nudijo kar 90-odstotno svetlobno propustnost, druge pa nekoliko manjšo, okoli 50-odstotno. Sami se odločite, katera vrsta plošč bi bila za vas najprimernejša.

Kam naj se obrnem, če želim izvedeti še več?

Če vas zanimajo valovite polikarbonatne plošče, ste zagotovo na pravem naslovu. Vabimo vas, da pošljete povpraševanje, nam pišete ali pa nas pokličete. Mi smo tu, da vam pomagamo. Naša ekipa ima dovolj strokovnih znanj in izkušenj, da lahko odgovori na vsa vaša vprašanja, ki zadevajo polikarbonatne plošče, njihove lastnosti in uporabo.