Project Description

Polikarbonatno steklo – polne polikarbonatne plošče – cena

Smo zastopniki polnih polikarbonatnih plošč blagovne znamke PALSUN. Vsi izdelki so proizvedeni v Nemčiji in imajo vse potrebne certifikate. Na zalogi imamo plošče različnih debelin in barv ter profile in ostali pritrdilni material.

V  primerjavi s prekatnimi ploščami so polne lepše in modernejše. Nadstrešek ima izgled kaljenega stekla. V primerjavi s steklom ima veliko prednosti:

  • so lažje
  • cenejše
  • bolj odporne, saj jih toča ne razbije.

Polne polikarbonatne plošče se uporabljajo z istim namenom kot prekatne ali kaljeno steklo, torej za:

–      pokrivanje nadstreškov,
–      zimskih vrtov,
–      bazenska pokrivala,
–      svetlobniki na strehah,
–      reklamni paneli,
–      zasteklitve oken,
–      stenske pregrade.

Plošče so:

–     toplotno in zvočno izolativne,
–     zelo estetske,
–      odporne na UV žarke na obeh straneh,
–      enostavne za transport in montažo,
–      zaščitene z zaščitno folijo po obeh straneh,
–      prepuščajo svetlobo,
–      odporne na točo,
–      dolga življenjska doba,
–      do 10 let garancije proizvajalca,
–      preizkušena ognjevarnost.

Specifikacije proizvajalce Palsun:

  • Brošura proizvajalca Palsun za polne polikarbonatne plošče
  • Tehnična navodila proizvajalca Palsun za polne polikarbonatne plošče
  • Katalog polikarbonatnih plošč VEK Čatež d.o.o.

Uporaba plošč:

POKRIVANJE

nadstreškov, bazenov, svetlobniki na strehah in zasteklitve oken

ZASTEKLJEVANJE

oken, zimskih vrtov, reklamnih panelov

PREGRAJEVANJE

sten

Dimenzije:

STANDARDNE DIMENZIJE PLOŠČ

so 2050 mm širine ter dolžine 4,1 m in 6,1 m. Po želji vam plošče tudi razrežemo na potrebne dimenzije.
Na voljo so plošče debeline 6 mm ter prozorne in opalne barve.

Pritrdilni materiali:

Poleg plošč lahko pri nas kupite tudi pripadajoči pritrdilni material. Običajno se potrebuje vijake, protiprašni trak ter primerne profile. Več o tem si lahko ogledate tudi v naših nasvetih za montažo.

Galerija polnih polikarbonatnih plošč in nadstreškov

Polne polikarbonatne plošče – cenik

Če vas zanimajo polne polikarbonatne plošče, zagotovo že poznate nekaj njihovih prednosti. Uporabnike poleg splošne uporabnosti navdušuje zlasti njihov videz, saj je ta precej bolj eleganten in moden kot pa videz prekatnih polikarbonatnih plošč. Polne polikarbonatne plošče dajejo vtis kaljenega stekla, s tem pa vašemu objektu ali okolici doma dodajo odtenek prestiža, ki se ga zagotovo nihče ne brani.

Sicer pa so polne polikarbonatne plošče (cenik bo pojasnjen v nadaljevanju) izredno lahke, zelo odporne na različne vremenske razmere, v primerjavi s steklom pa tudi precej cenejše. Če torej izbirate med steklom in polikarbonatom, svetujemo izbiro slednjega, saj se ta ne bo kar tako razbil ali drugače poškodoval, poleg tega pa zaradi svojih lastnosti omogoča lažje splošno rokovanje, oblikovanje, transport ter nameščanje.

Če so tudi vas navdušila polne polikarbonatne plošče, cenik teh plošč zagotovo ne more biti točno znan vnaprej, saj lahko na trgu dobite plošče različnih debelin in tudi dimenzij – vse to pa seveda vpliva na končno ceno. Ne pozabimo, da je treba plošče ponekod tudi razrezati in jih nazadnje tudi ustrezno pritrditi na konstrukcijo. Pri nas lahko dobite polne polikarbonatne plošče debeline 6 milimetrov in standardnih dimenzij, zraven pa vam nudimo tudi ves pripadajoči pritrdilni material. Vabimo vas, da si preberete tudi naše nasvete za montažo, saj je treba pri nameščanju upoštevati kar nekaj stvari, o katerih predhodno najbrž niti ne razmišljate.

Bi radi izvedeli še več? Preberite nekaj pogostih vprašanj, ki se porajajo našim strankam. Seveda pa smo pripravili tudi odgovore nanje.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kupujem polne polikarbonatne plošče. Cenik je dostopen?

Ker v našem podjetju dobite ves material in celovito storitev (na primer izdelave nadstreška), za cenik plošč in drugega materiala pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo svetovali o izbiri in vam glede na to, kaj točno potrebujete, posredovali tudi okvirno ceno materiala in storitev (razrez, nameščanje …).

Ali polne polikarbonatne plošče ščitijo pred UV-žarki?

Da, njihova velika prednost je, da so na obeh straneh odporne na škodljive ultravijolične žarke. Ne le to, ponašajo se z izolativnostjo (toplotna in zvočna), prepuščajo svetlobo, odporne so na točo in druge vremenske razmere, so ognjevarne, odlikuje pa jih tudi izredno dolga življenjska doba – proizvajalec zanje nudi do 10 let garancije.

Na kaj moram biti pri namestiti še posebej pozoren?

Več o tem si lahko preberete v naših nasvetih za montažo. Sprva je treba primerno pripraviti konstrukcijo, pri čemer je najbolje že vnaprej upoštevati dimenzije plošč, prav tako bodite pozorni na lego nosilcev in razmak med njimi ter seveda na naklon konstrukcije. Plošče je treba včasih tudi razrezati, kar se lahko naredi z žago ali pa celo z ostrim nožem. Ko plošče nameščate (pritrditi jih je treba z vijaki), sprva zaščitno folijo odlepite le toliko, kot je nujno potrebno, preostanek pa odstranite šele takrat, ko je montaža zaključena. Vse to – od začetka do konca – vam lahko uredimo mi. V kolikor bi radi, da vaš dom krasijo praktične in estetske polne polikarbonatne plošče, cenik z natančnejšimi opredelitvami dobite, če nas kontaktirate. Lepo vas vabimo, da stopite v stik z nami, odzvali se bomo v najkrajšem mogočem času.