Project Description

Izdelava nadstreškov in montaža

Nadstreški so v zadnjem času zelo popularni, saj so praktični, cenovno dostopni in pripomorejo k lepemu zunanjemu izgledu hiše z okolico. Največkrat se uporabljajo za zaščito avtomobilov ali nad vhodom, veliko pa je seveda tudi drugih možnosti. Lahko so zidani, najpogosteje pa so konstrukcije narejene iz lesa ali kovine. Za kritino pa se običajno uporabljajo polikarbonatne plošče zaradi svoje enostavnosti, cenovne dostopnosti in preproste montaže. Možne pa so tudi drugi oblike kritin (kovina, ravna streha, opeka …).

Z nami se lahko posvetujete o načinu postavitve, velikosti in lokaciji nadstreška. Podamo vam mnenje kakšen nadstrešek bi bil glede na vaše potrebe in zmožnosti najbolj primeren tako glede velikosti, kot glede materialov, svetujemo pa vam tudi pri reševanju drobnih detailov. Nadstreške s kovinsko konstrukcijo in pokrite s polikarbonatom lahko v celoti naročite pri nas, ki vam ga načrtujemo, zvarimo in pokrijemo. V primeru, da imate konstrukcijo že postavljeno, vam lahko izvedemo zgolj montažo polikarbonatnih plošč in nadstrešek pokrijemo ali pa plošče samo dostavimo.

Polikarbonatna kritina po vaših željah

Možnosti postavitve različnih nadstreškov so torej res široke. Predlagamo, da si ogledate spodnje fotografije, saj si boste na ta način precej lažje prestavljali, kako vam lahko pomagamo in kakšni so naši končni izdelki. Polikarbonatna kritina slovi kot izredno trpežna in vsestransko uporabna, poleg vsega pa zlasti v zadnjem času stavi tudi na svoj vse bolj eleganten videz. Prepričani smo, da bo polikarbonatna kritina (cena se razlikuje od same kritine in podrobnosti celotnega projekta, ki se ga lotimo) navdušila tudi vas. Prepričala bo tudi vse tiste, ki morda menite, da se polikarbonat kot umetna masa vašemu domu ne poda, saj lahko že iz spodnjih fotografij razberete, da se odlično vključi v različna okolja.

Potek dela

1. FAZA (SKICA IN FOTOGRAFIJA)

Najprej pošljete skico z merami in fotografijo, kje naj bi nadstrešek stal.

2. FAZA (PONUDBA)

Glede na skico in izbran material, vam pošljemo okvirno ponudbo.

3. FAZA (MERITVE NA LOKACIJI) 

Po potrjeni okvirni ponudbi, opravimo meritve na vaši lokaciji. Ponudbo korigiramo glede na točne meritve in v kolikor je potrebno, plačate nekaj avansa.

4. FAZA (IZDELAVA IN MONTAŽA) 

Nadstrešek v dogovorjenem roku izdelamo in pridemo zmontirat na vašo lokacijo. Montaža predvidemo traja en dan.

5. FAZA (PREOSTANEK PLAČILA) 

Plačilo preostanka ponudbe.

Galerija VEK nadstreškov

Odkrijte, za kaj vse se uporablja polikarbonatna kritina

Če tudi vi potrebujete bodisi prostor z veliko naravne svetlobe bodisi trendovski nadstrešek za svoj avtomobil, ste zagotovo na pravem naslovu. Veliko naravne svetlobe in hkrati trpežno streho vam zagotavlja polikarbonatna kritina – cena za material in vloženo delo se določi pri samem projektu in jo je težko natančneje opredeliti vnaprej. V vsakem primeru se tovrstna kritina uporablja ne le za nadstreške, pod katere varno parkiramo različna vozila, temveč tudi za rastlinjake in zimske vrtove, odlično pa se izkaže tudi za pokrivanje balkonov in teras, vhodov in še kje.

Polikarbonatna kritina je kritina, ki odlično ščiti pred različnimi vremenskimi vplivi, kot so padavine (tudi toča) in škodljivi sončni žarki. Takšna kritina je torej močna in odporna, hkrati pa ima res dolgo življenjsko dobo. Cenovna dostopnost dandanes tudi ni več vprašljiva, tako da lahko z gotovostjo trdimo, da je polikarbonatna kritina (cena se določi ob vsakem projektu posebej) kritina prihodnosti. Vabimo vas, da njene vrhunske lastnosti spoznate tudi sami. Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali pri izdelavi novega praktičnega nadstreška ali pa pri pokritju balkona oziroma terase – tako boste lahko svoj čas na prostem preživljali vse dni v letu in ne le ob dnevih, ko vas razvaja sonce. Lahko nam pišete ali pa nas pokličete, mi smo tu, da vam pomagamo pri odločitvi in rešitvi vaše težave.

polikarbonatna kritina

Vas zanima, kako pristopimo? Zaupajte nam svoje dileme, mi pa vam bomo pomagali pri odločitvi. Svetovali vam bomo, katera polikarbonatna kritina bi bila za vas najboljša, pogovorili se bomo o načinu postavitve in drugih podrobnostih izvedbe, seveda pa nas bosta zanimali tudi lokacija in velikost nadstreška oziroma nekega drugega elementa, ki si ga želite. V kolikor še nimate konstrukcije za objekt, kot je nadstrešek, vam jo lahko v celoti izdelamo mi, pri čemer naj vas nič ne skrbi, saj imamo dovolj izkušenj in znanj, da obvladujemo najrazličnejše projekte. Polikarbonatna kritina je kritina, ki je izjemno trdna, hkrati pa elegantna in s svojimi lastnostmi prepriča še tako zahtevnega uporabnika. Vas zanima še več?

Preberite nekaj najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavljajo stranke, in odgovorov nanje

Koliko časa zdrži polikarbonatna kritina?

Če razmišljate o polikarbonatni kritini za nadstrešek, vhod ali teraso, se zavedajte, da boste z njo res dolgo časa zadovoljni. Odporen in trden material ter strokovna postavitev vseh elementov se odražata v življenjski dobi, ki lahko traja tudi 15 let in več, seveda pa na to vplivajo različni dejavniki. Vsekakor ste lahko prepričani v dolgotrajno obstojnost in trpežnost kritine.

Kdo mi lahko namesti kritino iz polikarbonata?

Pri nas nudimo vse storitve, da vam lahko kar najhitreje zagotovimo nov nadstrešek ali pokritje balkona. To pomeni, da vam priskrbimo tako material kot postavitev kritine in smo skupaj z vami prav pri vsakem koraku nastajanja novega nadstreška. Izdelamo vam tudi konstrukcijo, če je še nimate, ob tem pa skrbimo, da ves čas ostajamo v stiku in smo odprti za vaše predloge, vprašanja …

Konstrukcijo za polikarbonatno kritino že imam. Kako jo pripravim?

Konstrukcije so lahko lesene ali kovinske, še pred samo pripravo (namestitev nosilcev) pa vas vabimo, da nas povprašate po koristnih nasvetih. Mi namreč točno vemo, kakšni morajo biti razmaki za namestitev različnih tipov kritine, zato je vsekakor dobrodošlo, da se najprej odločite za to, kakšna polikarbonatna kritina bo po novem krasila okolico vašega doma.