Project Description

Izdelava nadstreškov in montaža

Nadstreški so v zadnjem času zelo popularni, saj so praktični, cenovno dostopni in pripomorejo k lepemu zunanjemu izgledu hiše z okolico. Največkrat se uporabljajo za zaščito avtomobilov ali nad vhodom, veliko pa je seveda tudi drugih možnosti. Lahko so zidani, najpogosteje pa so konstrukcije narejene iz lesa ali kovine. Za kritino pa se običajno uporabljajo polikarbonatne plošče zaradi svoje enostavnosti, cenovne dostopnosti in preproste montaže. Možne pa so tudi drugi oblike kritin (kovina, ravna streha, opeka …).

Z nami se lahko posvetujete o načinu postavitve, velikosti in lokaciji nadstreška. Podamo vam mnenje kakšen nadstrešek bi bil glede na vaše potrebe in zmožnosti najbolj primeren tako glede velikosti, kot glede materialov, svetujemo pa vam tudi pri reševanju drobnih detailov. Nadstreške s kovinsko konstrukcijo in pokrite s polikarbonatom lahko v celoti naročite pri nas, ki vam ga načrtujemo, zvarimo in pokrijemo. V primeru, da imate konstrukcijo že postavljeno, vam lahko izvedemo zgolj montažo polikarbonatnih plošč in nadstrešek pokrijemo ali pa plošče samo dostavimo.

Potek dela

1. FAZA (SKICA IN FOTOGRAFIJA)

Najprej pošljete skico z merami in fotografijo, kje naj bi nadstrešek stal.

2. FAZA (PONUDBA)

Glede na skico in izbran material, vam pošljemo okvirno ponudbo.

3. FAZA (MERITVE NA LOKACIJI) 

Po potrjeni okvirni ponudbi, opravimo meritve na vaši lokaciji. Ponudbo korigiramo glede na točne meritve in v kolikor je potrebno, plačate nekaj avansa.

4. FAZA (IZDELAVA IN MONTAŽA) 

Nadstrešek v dogovorjenem roku izdelamo in pridemo zmontirat na vašo lokacijo. Montaža predvidemo traja en dan.

5. FAZA (PREOSTANEK PLAČILA) 

Plačilo preostanka ponudbe.

Galerija VEK nadstreškov